Broj telefona+ 381 24 / 694-115

LED spotovi

Spotovi su doživeli ogroman rast popularnosti u poslednjim godinama, zahvaljujući lakoj zameni i modernom izgledu. Od trenutka pojavljivanja, LED tehnologija se brzo uvukla u svaku oblast industrije rasvete, a LED alternative su postale široko dostupne za skoro svaki dizajn sijalica.
LED spotovi rade na sličan način, kao klasične sijalice, ali koriste modernu LED tehnologiju kao primarni izvor svetlosti. Zahvaljujući upravo ovom svojstvu, LED spotovi imaju brojne prednosti – smanjenu potrošnju električne energije i samim tim i manji račun za struju i doprinos čistijoj planeti.

NAPOMENA: Ne usmeravati pogled direktno u LED svetlost. Radni vek LED sijalice u potpuno zatvorenim plafonjerama bez ventilacije će odstupati od vrednosti naznačene na pakovanju. Pre zamene sijalice isključiti napajanje i proveriti da li je stara sijalica ohlađena! Ne upotrebljavati oštećenu sijalicu! Sijalicu koristiti u suvom, zatvorenom prostoru.

Kontaktirajte nas

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".