Broj telefona+ 381 24 / 694-115

LED reflektori

Za razliku od običnih sijalica, koje proizvedenu svetlost rasipaju po celom prostoru u kojem su postavljene, reflektori se koriste, kako bi se usmerio snop svetlosti na željeni predeo. Na taj način mogu da se osvetle dvorišni prilazi, bašte, reklamne površine, visoki plafoni ili objekti. Reflektori su odličan izbor za upotrebu iz sigurnosnih razloga.
Razvojem LED tehnologije, sve su zastupljeniji LED reflektori, koji su zadržali sve dobre osobine svojih prethodnika, halogenih i KFS lampi. Napredak je ostvaren na polju znatno efikasnije potrošnje električne energije, a produžen je i radni vek.

OPREZ: 1. Ugradnju treba prepustiti kvalifikovanom elektroinstalateru. 2. Pre ugradnje obavezno isključite dovod električne energije. 3. Osigurajte minimalno 30cm razmaka svetiljke od ostalih predmeta. 4. Obavezno koristiti odgovarajuće žice za instalaciju i spajanje svetiljke. MONTIRANJE: 1. Učvrstite lampu na predviđeno, već pripremljeno, mesto. 2. Spojite dovod električne energije sa klemnama. NAPOMENE: Nepoštovanje priručnika i elektroinstalacionih standarda može dovesti do požara, električnog udara, fizičkih povreda i drugih oštećenja. Proizvođač / uvoznik nije odgovoran za greške nastale usled nepridržavanja uputstva i elektroinstalacionih standarda.

Kontaktirajte nas

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".